Alpin skiløb er ikke længere bare piste kørsel. Det kan groft deles i piste kørsel, park kørsel og off pist kørsel. I forhold til efterspørgsel så har Vejle Ski og Motions Klub ikke på nuværende tidspunkt en decideret alpin afdeling, men der er flere af klubbens medlemmer som løber alpint. Hvis du er alpin skiløber er du velkommen i klubben til at benytte vores faciliteter til træning, hvor mountainbike og skigymnastik er en rigtig god træning til alpint skiløb, men også rulleski styrker mange af de samme muskler og styrker også balancen.

Klubbens medlemmer tager på individuelle ture til Norge, Sverige, Østrig, Italien eller Frankrig. Det kan være det lille famile sted Kvitfjell i Norge, der spænder fra grønne til sorte OL pister, en rigtig god park og en del offpist muligheder, eller det kan være det populære danskersted Wagrain i Østrig, der har det hele.

Som kortturs arrangement kan det anbefales at tage med Stena Line på quick tur til Hafjell hvor der er 2 dage på ski. Det fungerer rigtig godt.

Skriv til info@vejleskiogmotionsklub.dk, hvis der er interesse for ture.


TILMELD


Explore Smarty