Rulleski er en helårssport, i hvert fald i Danmark. Vejret skal selvfølgelig være til det. Mange cykelstier og småveje uden meget trafik indbyder til rulleski. En motionsform der vinder frem overalt.  Mange bruger rulleskitræning som genoptræning efter løbeskader i ben og lår. Andre der har meldt sig til et udholdenhedsløb, f.eks Vasaloppet, løber mange km på rulleski. De løber ofte alene, men hvorfor ikke finde sammen med andre på rulleski. Der er ubetinget sjovere at være flere sammen.

Klubben har rulleski, støvler og stave i passende størelser fra st. 37 der kan prøves. Det koster kun et fremmøde og selvfølgelig en cykelhjelm. 

Klubben er repræsenteret i Vestcuppen. En rulleski konkurrence der foregår i Jylland og Fyn. Vestcuppen er i mindst 8 afdelinger. Der løbes på alle typer rulleski og rulleskøjter. Aarhus, Herning, Ebeltoft, Vejle, Skørping, Oksbøl, Odense og Faaborg er byer der har lagt asfalt til. Cuppen afsluttes altid i Faaborg.

Tid: Tirsdag 17:30 (fra april til slut september) lidt afhængig af vejret.

Sted: Vestbanevej, overfor idræts anlæg (P-plads)

Vigtigt: Kontakt klubben for nærmere information om aktuel træning. Træning tid og sted kan blive flyttet. Vil du gerne med, skriv til info@vejleskiogmotionsklub.dk og fortæl lidt om dig selv


TILMELD


Explore Smarty