I klubben laver vi indimellem tværgående sportslige - og nogle gange mere familie-/hygge-orienterede - aktiviteter.

Det kan f.ex. være:

 • Forlænget weekend til Samsø - ophold i stort sommerhus, fællesmad, - dagaktiviteter: cykling, rulleski, vandring/stavgang, badning mm- Om aftenen: klubhygge
 • tur til Harzen - ophold på hotel/ferielejligheder - fællesmad - dagaktiviteter: MTB- og turcykling, vandring/stavgang, svømmehal, byliv med café og shopping - Om aftenen: klubhygge
 • Vinter-Saunaklub: - vi benytter vinterbade-faciliteterne ved Tirsbæk, og kan her nyde en fælles sauna-tur efter cykel/MTB/vandre/stavgang/badetur
 • Kulturelle arrangementer: - fx. øl- eller vinsmagning 

Planlagte ture:

 • Ingen planlagte sommer ture lige nu, men byd gerne ind med forslag.
 • Klubtur uge 7 2020:
  • Der bliver arrangeret ski tur i uge 7 til Hafjell. Vi satser på en storhytte og placeret så der er nem adgang til både langrend spor og alpin bakke. Bindende tilmelding inden 1. maj 2019, så vi er sikre på at vi kan få en hytte.
  • Der er fundet en 16 personers hytte og alle pladser er besat.

Afholdte ture:

 • Varme hveder 16.05.2019
  • Igen i år samledes vi til fælles havdebord efter endt motion. Der var fremmøde på 20, som næsten alle havde været ude at endten cykle, gå eller løbe. Vi havde en hyggelig aften.
 • Forårs badetur søndag 31.03.2019
  • Så var der igen indbudt til bad og sauna. En lille gruppe mødte frem til en kold dukket i Vejle fjord og varme i den skønne sauna som er placeret med flot fjordudsigt på bade molen.
 • Langrendstur til Svarstad uge 5 2019.
  • Vi var en lille flok på 6 personer der glade tog på den årlige træningstur til Fredes hytte i Svarstad. Vi kørte op til hytten uden problemer med sne og uden kæder.
  • Velankomne og efter et par timers søvn indtog vi Borgen, et lille skistadion, hvor vi kørte adskillige ture. Det sneede kraftigt hele tiden. Næste dag var det Presteseter der stod på programmet. Dag, en meget flink svensker som vi har mødt på rulleski et par gange, var med for første gang. Han fulgte godt med sammen med Jan og mig trods det var hans første gang på klassiske ski. Turen fra Løvåsen til Presteseter var den eneste der blev kørt op den dag. Det sneede kraftigt igen, så vi kørte ned i byen hvor vi frekventerede den lokale skipusher. Jans købte nye langrendsstøvler mens Dag og jeg osede lidt rundt. Den sidste dag løb vi 4 stk. ud fra Borgen op ad Vindfjell løjpen. Det var holdt op med at sne så sporene var perfekte. Vi mødtes med Frede og Vibeke og spiste frokost, hvorefter vi løb op til Jomfruvann. Pragtfuld nedkørsel derfra. Derefter var der en vellykket afslutning med en tur i saunaen samt rødvin og mad.
  • Jan havde lavet en sneskraber til Fredes tag som var en stor succes. Der var ikke meget sne tilbage på taget da han var færdig. En dejlig tur igen, glade og søde mennesker, en skøn hytte og et vidunderligt sceneri udenfor. Tak til Frede for en dejlig tur.
 • Vinterbadning søndag den 21. januar 2019
  • I det strålende vintervejr mødtes 9 klubmedlemmer til et par fornøjelige timer - gåtur i skoven rundtom Tirsbæk Slot, Badetur(e), saunature - og til sidst kaffe/te med kiks mm på bænken - i læ for vestenvinden, men med en dejlig følelse i kroppen efter dyppene i det 4 Gr.C. kolde vand. Deltagerne er enige om at dette arrangement skal gentages !
 • Poseuddeling den 20.09.2018
  • Traditionen tro delte vi poser ud for Vejle deponi, for at få lidt penge i klubkassen. Vejret var ikke lige med os, da der var regn og blæst, men vi fik delt alle poser ud. Som traditionen byder, mødtes vi alle efterfølgende til hyggeligt samvær og fælles spisning. I år lagde Tina hus til. Lise havde bagt rigtig lækre boller og Jan havde lavet pulled pork, pulled okse og coleslaw. Det var rigtigt hyggeligt og alle kunne køre glade og mætte hjem efter en noget våd eftermiddag.
 • Tur til Æbelø søndag den 19.08.2018.
  • En flok skiklub-medlemmer drog på sensommer-udflugt til Æbelø. Der var spænding til det sidste om hvorvidt vi kunne gennemføre turen, da der hele sommeren har været adgangsforbud til øen pga brandfare i forbindelse med det flotte sommervejr. Heldigvis regnede det så meget i midten af august at forbuddet blev ophævet.
  • 12 glade medlemmer samkørte til P-Pladsen lidt øst for Bogense, hvorfra vandreturen skulle udgå. Det er jo tidevandets rytme der bestemmer hvornår det er sikkert at vandre over til ÆBELØ, og med lavvande kl 14.16 var det passende at gå afsted ca 10:30. Vandstanden var – afhængigt af ben- og buksebenslængde – lidt truende til en start, men efterhånden passede det lavere vand med turdeltagernes komfort. Det var en flot og særpræget vandretur gennem vandet – ca 1 ½ time – inden vi kom vådskoede i land på Øen.
  • Vi fandt et godt læsted bag en skrænt, hvor vi indtog det medbragte mad og drikke. Der er intet at købe på øen, og alt der medbringes, skal transporteres tilbage til fastlandet. Der var tid til at udforske den spændende natur på øen, nogle tog dog en slapper i græsset ved pausestedet, inden turen atter gik gennem vandet mod Fyn. – Vejret var lidt skiftende, vi fik lidt regn hjemad, og havde lidt modvind, og så var det meget specielt at gå modstrøms pga det stigende vand!
  • Tilbage på Fyns Land delte vi resten af madpakkerne, fik en tår øl eller vand, og kørte retur mod Vejle efter en dejlig – og lidt speciel udflugt.
   Tak for godt selskab siger Hans Jørgen
 • Torsdag den 26.04.2018 Store Bededag
  • Traditionen tro holdt vi fælles store bededag. Hans Jørgen havde sørget for hveder og ellers bidrog vi alle med lidt godt til bordet. Det blev til et helt fest måltid. Der blev snakket godt og drukket godt med kaffe. I år skulle vi også holde møde om fremtidige aktiviteter og arrangementer. Der kom rigtig mange gode forslag frem, som alle blev fremlagt og efterfølgende blev der stemt. Vinder arrangementet blev en tur til Æbelø, som der så skal arbejdes videre med. Tak for en hyggelig aften.
 • Afslutning ski gymnastik 7. marts
  • Vi er så heldige at Fie har følselsdag 1. marts og hun vil rigtig gerne bage kage, som vi kan nyde den sidste aften vi har ski gymnastik. Vi starter ud med god omgang ski gymnastik, som Hanne styrede os igennem. Os der er svedige går i bad, imens nogen sætter lidt bænke op, som vi kan sidde ved. Så går det ellers løs med kaffe og kage og historier fra året der gik eller gamle dage. En hyggelig aften, hvor vi også snakker lidt om hvad muligheder der er for sommeraktiviteter, om der er nogen der har nogle nye ting vi kan prøve af. Vi slutter af og drager hver til sit, med minder om en god skigymnastik sæson.
 •  Langrendstur til Svarstad uge 5 2018
  • Den traditions rige langrendstur til Svarsted startede onsdag eftermiddag, hvor vi fyldte to biler, kørte afsted til Hirtshals, hvor vi steg ombord på Fjordline til Langesund. Efter en rolig overfart med lidt kaffe og kage, hygge og lidt søvn i fly sæderne kørte vi fra borde midt om natten og satte kursen mod Svarstad. Vejret var snusket og snart gik det over i sne. Da vi drejede fra mod hytterne, var der så meget sne på vejen, at det krævede snekæder og at vi skrabte sne væk foran bilerne. Efter et par timers kamp fik vi den ene bil frem, og vi gik til køjs.
  • Næste morgen vågnede vi trætte, men friske på at stå på ski. Vi fik hentet den sidste bil, klargjort skiene, ryddet Fredes terrasse for 20 cm sne og smurt madpakker. Vi kørte til trænings anlægget, hvor der blev undervist i skøjte teknik for dem, der havde lyst. Nogen siger der bruges færre kræfter på at skøjte, frem for klassisk, men som nybegynder så syrede mine lår ret hurtigt til. Føret var omkring 0 gader. Vi tog os noget at spise og tog efterfølgende nogle klassisk ture rundt i anlægget, men på sidste tur, klampede skiene så meget, at vi gik rundt. Vi kørte hjem til hytten og hyggede, gik i sauna, lavede aftensmad og hyggede før vi trætte gik i seng.
  • Fredag var der flot sol og vi drog op på fjeldet, hvor vi kørte rundt om Jomfru vandet. En rigtig smuk tur. Vi delte os i to hold, hvor det ene startede nede fra trænings området og gik stille og roligt op over af en lang sej stigning. På toppen fandt vi sammen med de andre og spiste vores madpakker og startede turen rundt om Jumfru vandet. En fantastisk flot tur fulgt op af sauna hjemme i hytten, god mad og aftenhygge.
  • Lørdag startede vi alle fra P-pladsen højere oppe, og vi tog en god lang tur. Føret var fantastisk begge dage på fjeldet med fin frost og utrolig dejlige spor med blød sne og ingen is i nedkørslerne, så det var bare at give den gas. En fantastisk tur, men hold da op hvor bliver lårene trætte, specialt når jeg forsøger at indøve den rigtige teknik med god kyndig vejledning.
  • Søndag gjorde vi hytten ren, fjernede igen sne og tog Color line hjem fra Larvik til Hirtshals og var hjemme i Vejle igen søndag ved 22 tiden. Tak for en dejlig tur.
 • Sauna tur 25.12.2017
  • Hans Jørgen havde indkaldt til saunatur 1. juledag. Der var ikke mange som trodsede kulden, men Hans Jørgen og familie gjorde og jeg med min datter Fie. Fie og jeg startede med en god gå tur rundt i Tirsbæk skov. Her efter tog vi os en hurtig dukkert i det kolde vand og skyndte os ind i den varme sauna. Hold da op hvor det prikker i den kolde hud at møde den varme sauna luft og sikke da en udsigt, der midt på badebroen på Tirsbæk strand med panoramavinduer. En rigtig god oplevelse i en ellers fortravlet jul. Jeg var rigtig glad for, at jeg tog mig tid til at prøve det. Fantastiske forhold vinterbaderne har fået. Tak for turen. Ser frem til endnu et julebad.

 

 


TILMELD


Explore Smarty